GRANDRESTAURANT

Hold české kuchyni

Grandrestaurant představuje gastronomické srdce Grandhotelu Pupp. Menu, které připravil šéfkuchař Ondřej Koráb, je založeno na moderním pojetí tradiční české kuchyně a dokonale zvládnutém kuchařském řemesle. Gurmánský zážitek navíc umocňuje jedinečný interiér s nádhernou uměleckou výzdobou a bohatou historií.

Provozní doba

denně od 18.00
Rezervaci vám ochotně zajistí rezervační oddělení Grandhotelu.

Sklenice a džbánek z broušeného skla

Vybraná vína od domácích i světových vinařů

Také výběr vín souzní s celkovým konceptem hotelu. Dominují mu vína z nejlepších tuzemských vinařství, jako jsou Vinselekt Michlovský, Nové vinařství či Château Valtice z mikulovské oblasti, Piálek&Jäger nebo Špalek z oblasti znojemské, Stapleton-Springer z Velkých Pavlovic nebo vinařství Bettina Lobkowicz z Mělníka. Doplněna jsou pak tím nejlepším z vinařských oblasti Francie, Itálie či Německa, ale i Nového Zélandu a Austrálie. S volbou vhodného vína či s párováním vám ochotně pomohou naši sommeliéři.