MICHELIN STAR MENU

18. a 19. února 2022 v 18 hodin


Grandrestaurant přivítá během únorového víkendu michelinského šéfkuchaře Marka Kempsona. Šéfkuchař, který již 10 let vede londýnskou restauraci Kitchen W8, připraví čtyřchodové degustační menu moderní michelinské gastronomie.
 

Menu
 

Perrier-Jouët Blanc de Blancs

  • Opálený filet makrely, plátky uzeného úhoře, žlutá řepa, sladká hořčice, ústřicová rostlina
    Grüner Veltliner Federspiel Treu 2019, Mathias Hirtzberger, Wachau
     

  • Glazované hovězí žebro, krambl z hovězího tuku s tymiánem, smetanové brambory, zimní lanýže
    Barolo "Cerviano- Merli" DOCG  2014 Giribaldi, Piemonte
     
  • Sýr z Abertam, v soli pečené jablko, marinované zlaté rozinky, žitný chips
    Lustau Pedro Ximénez, San Emilio
     
  • Marinovaná sezónní rebarbora, vanilkový pudink, krvavý pomeranč, mandle
    Riesling kabinett feinherb 2018, Wwe.Dr.H.Thanisch, Mosel


     

Maximální kapacita večera je 50 účastníků.


Vstupenky je možné zakoupit v síti GoOut.