Český národní kulinářský tým

Po juniorské reprezentaci se v Puppu exkluzivně představí i seniorský tým Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, který 15. ledna 2020 hostům Grandrestaurantu Pupp předvede svoji formu před světovou kuchařskou olympiádou IKA Culinary Olympics 2020 ve Stuttgartu.

Pouze tento večer máte šanci ochutnat soutěžní menu, se kterým česká reprezentace utká s desítkami dalších národních týmů. Jeho finální podoba je výsledkem dvouletých příprav a vůbec neskrývá ambici navázat na sériii mezinárodních úspěchů našich kuchařů z posledních let.

Menu

Předkrm
Marinovaný siven, omáčka z ryb, terina z krevet a sivena, tempurovaná kreveta, brambory s kaviárem z Vodňan, marinovaná okurka s citronovým gelem, ragú z kedluben.
Gambrinus 11

Hlavní chod
Mufloní hřbet v bránici, šípková omáčka, konfitovaná plec z muflona, dýňová polenta, dýňové pyré, marinovaná dýně, kroketa z krémových žampionů, divoká brokolice

Pilsner Urquell

Dezert
Dezert s yuzu a zeleným jablkem, odpalované těsto plněné horkým slaným karamelem s praliné, tatarák z jablek, espuma s tonka fazolí, zmrzlina z jablečného karamelu
Cider Kingswood Dry

cena vč. párování piv: 990 Kč


rezervace:
vstupenky.karlovyvary.cz / guestservice@pupp.cz / +420 353 109 622

Vzhledem k omezené kapacitě doporučujeme provést včasnou rezervaci.