Český národní kulinářský tým
Po juniorské reprezentaci se v Puppu exkluzivně představí i seniorský tým Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, který 15. ledna 2020 hostům Grandrestaurantu Pupp předvede svoji formu před světovou kuchařskou olympiádou IKA Culinary Olympics 2020 ve Stuttgartu.
Pouze tento večer máte šanci ochutnat soutěžní menu, se kterým česká reprezentace utká s desítkami dalších národních týmů. Jeho finální podoba je výsledkem dvouletých příprav a vůbec neskrývá ambici navázat na sériii mezinárodních úspěchů našich kuchařů z posledních let.
Menu
Předkrm
Marinovaný siven, omáčka z ryb, terina z krevet a sivena, tempurovaná kreveta, brambory s kaviárem z Vodňan, marinovaná okurka s citronovým gelem, ragú z kedluben.
Gambrinus 11
Hlavní chod
Mufloní hřbet v bránici, šípková omáčka, konfitovaná plec z muflona, dýňová polenta, dýňové pyré, marinovaná dýně, kroketa z krémových žampionů, divoká brokolice
Pilsner Urquell
Dezert
Dezert s yuzu a zeleným jablkem, odpalované těsto plněné horkým slaným karamelem s praliné, tatarák z jablek, espuma s tonka fazolí, zmrzlina z jablečného karamelu
Cider Kingswood Dry
cena vč. párování piv: 990 Kč
rezervace:
vstupenky.karlovyvary.cz / guestservice@pupp.cz / +420 353 109 622
Vzhledem k omezené kapacitě doporučujeme provést včasnou rezervaci.