RESTAURACE & BARY

Čerstvé, místní, tradiční

Gastronomický koncept všech restaurací Grandhotelu Pupp, jehož autorem je šéfkuchař Pavel Vokoun, stojí na třech základních pilířích: čerstvých a poctivých surovinách, prověřených lokálních dodavatelích a tradičních receptech české kuchyně v tom nejlepším provedení.

Menu ze sladkovodních ryb

 

Po celý leden 2020 je pro vás v Grandrestaurantu a Malé dvoraně připraveno lehké a zdravé menu ze sladkovodních ryb a raků.  Vybrané recepty v podání našich kuchařů vás přesvědčí, že české sladkovodní ryby se minimálně vyrovnají těm mořským.

Dort na talíři

Jedinečná
cukrářská historie 

Zakladatel dynastie Puppů Johann Georg byl váženým karlovarským cukrářem a jeho odkaz žije dodnes. Café Pupp je vyhlášeno klasickými českými zákusky z vlastní cukrárny a opravdový mistrovský kousek pak představuje originální dort pana Puppa podle původní receptury z konce 18. století. 

Restaurace a bary v hotelu

Grandrestaurant Pupp a Zrcadlový sál

Malá Dvorana

Café Pupp

Becher's Bar

Golf Restaurant

Catering