RESTAURACE & BARY

Čerstvé, místní, tradiční

Gastronomický koncept všech restaurací Grandhotelu Pupp, jehož autorem je šéfkuchař Pavel Vokoun, stojí na třech základních pilířích: čerstvých a poctivých surovinách, prověřených lokálních dodavatelích a tradičních receptech české kuchyně v tom nejlepším provedení.

Čaj a zákusky na stole

Čaj o páté

Udělejte si čas na příjemný rituál ve dvou a zastavte se na konvici prémiového čaje Ronnenfeldt doplněnou čerstvým ovocem spolu s výběrem mini dezertů a chlebíčků z cukrárny a lahůdkářství Grandhotelu Pupp

Čaj o páté podáváme každý den mezi 15. a 18. hodinou v jedinečných interiérech restaurantu Malá dvorana a přilehlém lobby.

Dort na talíři

Jedinečná
cukrářská historie 

Zakladatel dynastie Puppů Johann Georg byl váženým karlovarským cukrářem a jeho odkaz žije dodnes. Café Pupp je vyhlášeno klasickými českými zákusky z vlastní cukrárny a opravdový mistrovský kousek pak představuje originální dort pana Puppa podle původní receptury z konce 18. století. 

Restaurace a bary v hotelu

Grandrestaurant Pupp a Zrcadlový sál

Malá Dvorana

Café Pupp

Becher's Bar

Golf Restaurant

Catering