GRAND RESTAURANT PUPP

GRAND RESTAURAT PUPP

GRANDRESTAURANT PUPP

S vášní pro českou kuchyni

Nové menu Grandrestaurantu Pupp připravené šéfkuchařem Pavlem Vokounem je poctou klasické české kuchyni v podobě, v jaké dobyla i císařský dvůr ve Vídni. Recepty jsou postaveny na jednoduchých kombinacích tradičních surovin od lokálních dodavatelů a jejich výběr se mění v závislosti na sezóně. Přijďte se přesvědčit, že česká kuchyně se ve špičkovém podání našich kuchařů vyrovná nejlepším kuchyním z celého světa a odnesete si jedinečný gastronomický zážitek.

Provozní doba

pondělí - pátek: 18:00 - 22:00
sobota a neděle: 12:00 - 22:00

Sklenice a džbánek z broušeného skla

Vybraná vína od domácích i světových vinařů

Také výběr vín souzní s celkovým konceptem hotelu. Dominují mu vína z nejlepších tuzemských vinařství, jako jsou Vinselekt Michlovský, Nové vinařství či Château Valtice z mikulovské oblasti, Piálek&Jäger nebo Špalek z oblasti znojemské, Stapleton-Springer z Velkých Pavlovic nebo vinařství Bettina Lobkowicz z Mělníka. Doplněna jsou pak tím nejlepším z vinařských oblasti Francie, Itálie či Německa, ale i Nového Zélandu a Austrálie. S volbou vhodného vína či s párováním vám ochotně pomohou naši sommeliéři.