Chef de cuisine

Radek Kotlán 

Radek Kotlán

    

Standardem kuchyně Grandhotelu Pupp je široká nabídka kvalitních, vyvážených a čerstvých pokrmů.

Profesionální tým čtyřiceti kuchařů připravuje pro naše restauranty a bary pokrmy české a mezinárodní kuchyně s využitím špičkových gastronomických receptur a moderních technologií.

Pod taktovkou šéfkuchaře Radka Kotlána, který je držitelem několika prestižních cen a ocenění, se tým neustále vzdělává a drží krok s novými trendy. Pro hosty připravujeme pokrmy nejen tradiční, ale také sushi nebo ovoce a zeleninu zdobenou metodou carvingu.

V Grandhotelu Pupp můžete navštívit hned několik restaurantů a barů.  Každý z nich se pyšní vlastním jídelním lístkem, který podtrhuje osobitou atmosféru jeho prostoru. Lístky jsou sezónně obměňovány.

Naše pětihvězdičková kuchyně je připravena Vás chuťově okouzlit. 

 

 

 

Grandrestaurant Pupp

12:00-15:00 & 18:00-22:00

 

 

Golf Restaurant 

8:00-22:00 

 

 

Café Pupp

9:00-19:00 

 

 

Rendez-vous

12:00-23:00 

 

 

Club Malá Dvorana 

12:00-23:00 

 

 

Becher´s Bar 

19:00-03:00

 

GRANDHOTEL PUPP
Recepce +420 353 109 111
recepce@pupp.cz
Rezervace  +420 353 109 631
reservation@pupp.cz
Management  +420 353 109 200
pupp@pupp.cz
© GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary, a. s. 2013