On-line rezervace
> Gastronomie>Chef de cuisine

Chef de cuisine

Martin Piták 

Standardem kuchyně Grandhotelu Pupp je široká nabídka kvalitních, vyvážených a čerstvých pokrmů.
Profesionální tým čtyřiceti kuchařů připravuje pro naše restauranty a bary pokrmy české a mezinárodní
kuchyně s využitím špičkových gastronomických receptur a moderních technologií.
Naše pětihvězdičková kuchyně je připravena Vás chuťově okouzlit.

Pod taktovkou šéfkuchaře Martina Pitáka, který je držitelem několika prestižních cen a ocenění,
se tým neustále vzdělává a drží krok s novými trendy.
V Grandhotelu Pupp můžete navštívit hned několik restaurantů a barů.
Každý z nich se pyšní vlastním jídelním lístkem, který podtrhuje osobitou atmosféru jeho prostoru.
Lístky jsou sezónně obměňovány.


 

Grandrestaurant Pupp
Denně 18:00-22:00 &
pátek-neděle 12:00-15:00

Grandrestaurant Pupp

 

Becher´s Bar
19:00-03:00

REKONSTRUKCE
ZAVŘENO
březen-duben 2017

Bechers Bar

Café Pupp 9:00-19:00

Cafe Pupp

  Club Malá Dvorana
12:00-23:00
Mala Dvorana

Golf Restaurant 

8:00-20:00 

     

GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary, a.s.
Mírové náměstí 2
360 01 Karlovy Vary

Sekretariát: +420 353 109 200
Recepce:  +420 353 109 111 
Rezervace:  +420 353 109 630