Grandrestaurant Pupp

Gastronomickým srdcem Grandhotelu Pupp je Grandrestaurant. Á-la-carte restaurant s francouzským stylem obsluhy dopřeje potěšení Vaší chuti. K výběru je připraven letní a zimní jídelní lístek, doplněný o svěží sezónní menu. Naši sommeliéři Vám doporučí nejlepší ročníky vín. Vše pro Váš nezapomenutelný gastronomický zážitek.

V neoklasicistním interiéru se vyjímají štukem zdobené stěny a velká okna vybízejí k výhledu na lázeňskou promenádu.

Ochutnejte nové sezónní menu Grandrestaurantu sestavené hostujícím šéfkuchařem Janem Punčochářem a připravované kuchařským týmem pod vedením šéfkuchaře Grandhotelu Pupp Radka Kotlána.

Chefs Grandhotel Pupp

Jan Punčochář - chef de cuisine a spolumajitel pražské restaurace Le terroir se může pyšnit řadou prestižních cen. Le terroir získal první místo v žebříčku Maurerův výběr, již sedm let nese označení Bib Gourmand a je čekatelem na ocenění Guide Michelin. Jan Punčochář snoubí své kulinářské fantazie inspirované mezinárodní, především francouzskou kuchyní s vášní pro poctivé a nekompromisně kvalitní ingredience.

Chef Jan Puncochar Bib Gourmand Guide Michelin

„Vyberte si z našich specialit, postaráme se, abyste odcházeli bohatší o nevšední zážitek.“

Grandrestaurant Pupp Dish

Srdečně Vás zveme k návštěvě Grandrestaurantu.

Šéfkuchař Radek Kotlán,
chef de cuisine Jan Punčochář
a Restaurant Manager Martin Krýsl

Denně 12:00-15:00 & 18:00-22:00
Nekuřácký prostor.
Vstup se zvířaty není povolen.
Dress code: smart casual

Rezervace míst: +420 353 109 646

Jídelní lístek PDF PDF

 Grandrestaurant Pupp Dessert

GRANDHOTEL PUPP
Recepce +420 353 109 111
recepce@pupp.cz
Rezervace  +420 353 109 631
reservation@pupp.cz
Management  +420 353 109 200
pupp@pupp.cz
© GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary, a. s. 2013