Food Festival Karlovy Vary 2010

Letos již podruhé prezentovaly o prvomájovém odpoledni před lázeňským hotelem Thermal své speciality gastronomické provozy karlovarského regionu.

Ve stánku Grandhotelu Pupp mohli návštěvníci ochutnat dezerty a kávy z nabídky Café Pupp, za koktejlovým barem míchali barmani Becher´s Baru desítky koktejlů a kuchaři přímo před hosty připravovali šťavnaté tortilly. Žáci střediska praktického vyučování při Grandhotelu Pupp se rozhodli představit tradiční českou svíčkovou omáčku v pojetí „Není svíčková jako svíčková". Všechny nabízené speciality se setkaly s velkým zájmem hostů, o čemž svědčí bezmála 3.000 prodaných degustačních porcí.

Speciální akcí letošního ročníku Food Festivalu Karlovy Vary bylo národní finále Czech Food Cupu 2010, soutěže pro restaurace sdružené v projektu Czech Specials. Pro finálové kolo byla vybrána rajská omáčka a ta nejlepší v České republice se dle výroku porotců vaří v Orea Hotelu Bílý Hořec v Harrachově.

Vyvrcholením festivalu byl pokus o zápis do České knihy rekordů s největším počtem číšníků na jednom místě a následně již tradiční běh „Vrchní, prchni". Číšníků se sešlo na čtyři desítky.

Pokud jste si nechali letošní ročník Food Festivalu Karlovy Vary ujít, rozhodně si nezapomeňte poznamenat datum 1.5.2011.

WORLD LUXURY SPA AWARDS

World Luxury Spa Awards

GRANDHOTEL PUPP
Recepce +420 353 109 111
recepce@pupp.cz
Rezervace  +420 353 109 631
reservation@pupp.cz
Management  +420 353 109 200
pupp@pupp.cz
© GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary, a. s. 2013